Cum se scot petele de urină și mirosul ei din îmbrăcăminte, lenjerie de pat sau prosoape

Cum se scot petele de urină și mirosul ei din îmbrăcăminte, lenjerie de pat sau prosoape

haineDe câte ori aţi vrut să aruncaţi textilele murdărite de urină deoarece indiferent de ceea ce făceaţi pentru a curăța petele de urină, mirosul revenea de fiecare dată? Acum aveţi posibilitatea de a salva textilele pătate de urină prin utilizarea Urine Off înainte de a le spăla sau a le curăţa chimic.

  1. Îmbibaţi zona murdară şi în jurul acesteia cu Urine Off.
  2. Lăsaţi produsul să acţioneze 15-30 minute înainte de spălare.

În cazul mirosurilor şi petelor deosebit de rezistente, îmbibaţi textilele cu produs, înfăşuraţile şi păstraţile într-o pungă de plastic peste noapte. Astfel Urine Off va umecta mai mult tip ţesătura, permiţând astfel proceselor bio-enzimatice să elimine complet mirosul şi petele.

Recomandăm utilizarea lanternei cu ultraviolete pentru a localiza zonele puţin vizibile murdărite, pentru a trata în totalitate sursa problemei şi a salva îmbrăcămintea.

Verificaţi întotdeauna rezistenţa la decolorare!

 

About

Cea mai bună soluție pentru a scoate petele și mirosul de urină animală (câine, pisică) din podea, covor, tapiserie, litieră, saltele, mobilier, îmbrăcăminte, lenjerie de pat, parchet, gresie, pardoseli din beton, placaje şi substraturi OSB, porţelan şi alte suprafeţe dure