Cum se scot petele de urină și mirosul ei de pe mobilier şi saltele

Cum se scot petele de urină și mirosul ei de pe mobilier şi saltele

mobilaVerificaţi întotdeauna rezistenţa la decolorare!

Pentru tratamentul suprafeţelor delicate (de ex. pielea), consultaţi întâi reprezentantul producătorului sau al magazinului de unde a-ţi achiziţionat produsul. Ca o regulă generală, Urine Off nu va deteriora mai mult pielea sau o altă suprafaţă decât o face apa.

Pentru depozitele proaspete de urină:

  • Nu utilizati alt produs de curăţare sau alte chimicale, nici măcar nu şamponaţi zona afectată.
  • Absorbiţi cât mai mult din pata cu un prosop de hârtie sau folosind laveta ultra-absorbantă Zorb-lt-Up.
  • Saturaţi zona afectată, inclusiv căptuşeala şi straturile mai profunde. Aceasta trebuie să pătrundă în toate straturile care au intrat in contact cu urina. Puteți folosi lanterna cu ultra-violete pentru a identifica toate zonele contaminate cu urină.
  • Lasaţi suprafeţele să se usuce natural, in contact cu aerul.
  • După ce mirosul şi petele de urină au fost indepărtate, eliminaţi reziduurile prin clătirea cu o mica cantitate de apă, apoi uscaţi cu un prosop de hârtie.

Pentru petele uscate şi vechi de urină:

În cazul mirosurilor şi petelor deosebit de rezistente, imbibaţi bine zona afectată cu produs, acoperiţi-o cu o folie de plastic pentru 24 de ore pentru ca soluția Urine Off să poată umecta timp îndelungat zona contaminată. Retineţi că la prima aplicare a soluției Urine Off, mirosul de urină poate să se intensifice. Acest lucru este normal în cazul depozitelor vechi şi indică faptul că zona contaminată cu urină este în curs de tratament. Lasaţi suprafeţele să se usuce natural, în contact cu aerul, apoi clatiţi bine eventualele reziduuri.

Repetaţi procedura zilele următoare până cand petele nu mai sunt vizibile şi mirosul este complet eliminat. Dupa ce mirosul şi petele de urină au fost îndepărtate, eliminaţi reziduurile prin clatirea cu o mică cantitate de apa, apoi uscaţi cu un prosop de hârtie.

About

Cea mai bună soluție pentru a scoate petele și mirosul de urină animală (câine, pisică) din podea, covor, tapiserie, litieră, saltele, mobilier, îmbrăcăminte, lenjerie de pat, parchet, gresie, pardoseli din beton, placaje şi substraturi OSB, porţelan şi alte suprafeţe dure