Cum se scot petele de urină și mirosul ei din pardoseli din beton, marmură şi gresie neglazurată

Cum se scot petele de urină și mirosul ei din pardoseli din beton, marmură şi gresie neglazurată

Pentru că betonul desigilat este un material poros și astfel urina se va infiltra adânc în strucura sa, înlăturarea acesteia poate fi o provocare.
 Pentru cele mai bune rezultate, urmați cu atenţie următorii paşi:

  • Asiguraţi-vă că podeaua este uscată și măturaţi bine suprafaţa pentru a îndepărta orice murdărie.
  • Recomandarea noastră este să folosiţi lanterna cu ultra-violete Urine Finder pentru a localiza toate zonele contaminate cu urină.
  • Pulverizaţi soluție Urine Off din abundenţă pe toata zona afectată. Pentru zonele întinse puteţi folosi un pulverizator de grădină.
  • Acoperiţi zona cu folii de plastic pentru 1 – 2 ore. Acest lucru incetineşte evaporarea şi permite produsului să acţioneze timp mai îndelungat şi să pătrundă în profunzimea betonului.
  • Îndepărtaţi folia şi stergeţi excedentul de lichid cu un prosop de hârtie sau cu o lavetă ultra-absorbantă Zorb-It-Up.
  • Aplicaţi din nou soluția Urine Off și lăsaţi să se usuce timp de 1-2 ore. Într-un climat umed, lipsit de încălzire, procesul poate dura mai mult.
  • Când mirosul neplăcut este eliminat complet, se spală podeau cu apă din abundenţă pentru a îndepărta rezidurile.

Nu folosiți alte substanţe de curăţare în combinație cu Urine Off. Dacă există reziduri (de ex. adeziv pentru mochetă) îndepărtaţi-le folosind o racletă. La prima aplicarea a Urine Off mirosul de urină poate să se intensifice dar acest lucru este normal în cazul depozitelor vechi şi indică faptul că acidul uric din zona contaminată este în curs de dizolvare şi se ridică la suprafaţa betonului. Aplicaţi din nou, dacă este necesar, cu 1-2 ore de uscare între aplicaţii, până când mirosul de urină dispare complet.

Deoarece marmura şi gresia neglazurată sunt defapt poroase, asemănătoare betonului, metoda de lucru este similară cu cea descrisă mai sus. Acordaţi o atenţie deosebită chitului deoarece este extrem de absorbant.

About

Cea mai bună soluție pentru a scoate petele și mirosul de urină animală (câine, pisică) din podea, covor, tapiserie, litieră, saltele, mobilier, îmbrăcăminte, lenjerie de pat, parchet, gresie, pardoseli din beton, placaje şi substraturi OSB, porţelan şi alte suprafeţe dure