Cum se scot petele de urină și mirosul ei neplăcut din placaje şi substraturi OSB

În cazul contaminării masive cu urină a covoarelor sau pardoselilor, este foarte posibil că urina s-a îmbibat şi în podelele de sub acestea. În acest caz, mai ales dacă dorim înlocuirea covorului sau a parchetului, placaje trebuie neapărat tratate. În caz contrar, mirosurile neplăcute vor fi degajate şi după reparchetare. Pentru a elimina vechile acumulări de urină, înainte de instalarea noului parchet, urmaţi paşii de mai jos:

  • Nu folosiţi în prima fază alte substanţe de curăţare și asiguraţi-vă că podeaua este uscată.
  • Măturaţi bine suprafaţa pentru a îndepărta orice murdărie.
  • Recomandăm folosirea lanternei cu ultra-violete Urine Finder pentru a localiza toate zonele contaminate cu urină.
  • În timpul primului tratament cu soluția Urine Off, petele de urină se vor inchide la culoare, de asemenea mirosul de urină va deveni mai pregnant dar toate acestea vor dispărea odată cu dizolvarea cristalelor de acid uric.

După prima aplicare, petele vor deveni mai mici si mai estompate. După al doilea tratament, pata se va închide din nou la culoare iar apoi tratamentele consecutive vor determina micşorarea acestora până la dispariţie. La fel şi a mirosurilor neplăcute. Deşi nu este recomandat, puteţi clăti suprafaţa înainte de instalarea noului parchet.

About

Cea mai bună soluție pentru a scoate petele și mirosul de urină animală (câine, pisică) din podea, covor, tapiserie, litieră, saltele, mobilier, îmbrăcăminte, lenjerie de pat, parchet, gresie, pardoseli din beton, placaje şi substraturi OSB, porţelan şi alte suprafeţe dure