Instrucțiuni și norme generale de utilizare

Instrucțiuni și norme generale de utilizare

pet_how_toPentru o folosire eficientă a soluției care scoate petele de urină și elimină mirosul neplăcut al acesteia, Urine Off, indiferent dacă e vorba despre urina de câine sau de pisică și indiferent de tipul suprafeței pe care se află petele, trebuie avute în vedere următoarele aspecte:

– Urine Off trebuie să intre în contact cu depozitul de urină, pe sau în structura suprafeţei, indiferent cât de profund a pătruns aceasta în interiorul suprafeţei de curăţat. Suprafeţe diferite necesită tehnici diferite de curăţare (vezi detalii mai jos). Verifică întotdeauna specificaţiile materialului referitoare la rezistenţa decolorării!

– Urine Off trebuie să rămână în contact cu depozitul de urină un timp suficient de îndelungat ca tehnologia bio-enzimatică să acţioneze asupra cristalelor de acid uric şi asupra celorlalte componente ale urinei.

– În anumite cazuri, în care depozitele sunt vechi şi/sau rezultate în urma urinării repetate, sau alte produse de eliminare a acestor depozite au fost folosite anterior, este posibil ca să fie necesară mai mult de o singură aplicare.

Norme generale de utilizare a Urine Off

  • Îmbibaţi bine pata şi lăsaţi ca soluţia să se usuce încet. Nu forţaţi uscarea! Repetaţi dacă este necesar.
  • Cu cât suprafaţa este mai absorbantă, cu atât mai multă soluție Urine Off va fi necesar de utilizat.
  • Nu pulverizaţi pe animalele de companie sau pe persoane. Urine Off nu este dăunător pentru mediul înconjurator, însa nu este conceput pentru uzul topic!
  • Verificaţi întotdeauna rezistenţa la decolorare pe o zona puţin vizibilă. Urine Off prezintă siguranţă pentru zonele rezistente la apa însă întotdeauna este mai sigur sa verificaţi înainte de utilizare.
  • NICIODATA nu folosiţi alte produse de curaţare concomitent cu Urine Off – acest lucru îi va reduce eficacitatea. Folosiţi Urine Off ca prima soluţie! Dacă alte chimicale au fost folosite anterior, îndepartaţi urmele acestora prin clătire cu apa, lăsaţi să se usuce complet, apoi folosiţi soluția Urine Off!
About

Cea mai bună soluție pentru a scoate petele și mirosul de urină animală (câine, pisică) din podea, covor, tapiserie, litieră, saltele, mobilier, îmbrăcăminte, lenjerie de pat, parchet, gresie, pardoseli din beton, placaje şi substraturi OSB, porţelan şi alte suprafeţe dure