FARA STOC – Lanterna cu ultra-violete pentru identificarea petelor de urină

lanterna uv

Majoritatea petelor de urină nu sunt vizibile cu ochiul liber până în momentul în care acumulează praf, acest lucru făcându-le mai ușor de depistat. În cazul în care nu puteți vedea urina pentru a o curăța, mirosul va continua să fie o problemă. Această tehnologie cu leduri ultra-violete (UV) este proiectată special pentru a evidenția acidul uric

Urina are o culoare fluorescentă gălbuie în contact cu lumina UV. Pentru a identifica petele și depozitele de lumina, lanterna Urine Finder folosește o lumină UV cu o lungime de undă de 375 nm și care dă fluorescența cea mai intensă urinei.

Lanterna cu ultra-violete Urine Finder este dispozitivul ideal pentru indentificarea petelor de urină din zonele greu accesibile și dificil de observat cu ochiul liber.

Pentru un efect maxim, folosiți lanterna în condiții de iluminat cât mai redus.
Veți recunoaște depozitul de urină prin culoarea galben fluorescent al acesteia.
Puteți identifica depozitele de urină de pe orice suprafață: podea, perete, covor, mobilier, textile etc.
În momentul în care ați identificat o pata de urină, marcați zona cu un material inofensiv (de ex. cu o bucata de hârtie adezivă).

ATENȚIE:
– expunerile prelungite la lumina UV pot dăuna ochilor.
– în caz de utilizare intensivă, folosiți ochelari protectori!
– și alte substanțe au o anumită fluorescență în contact cu lumina UV (săpunuri, detergenți, scamele, puful etc) dar acestea au o fluorescență alb-albăstruie.

lanterna_2

lanterna_1