FARA STOC – Scoate petele de urină din covor și elimină mirosul urinei de câine cu soluția Urine Off – flacon cu spray 118ml

Urine Off este produsul Nr. 1 în SUA pentru scoaterea petelor de urină și eliminarea mirosurilor provocate de urina câinelui

Câinii, ca și alte animale, își folosesc urina pentru a comunica, pentru a marca teritoriul în care habitează. Pe cât de mult îți iubești câinele, pe atât de mult mirosul urinei sale te poate scoate din minți. Are un miros inconfundabil, puternic și foarte greu de eliminat. Unii proprietari de câine folosesc pentru a curăța petele de urină și a elimina mirosul acesteia, tot felul de improvizații (de ex. oțet) care nu rezolvă nimic și uneori chiar dăunează suprafețelor.

Urine Off, soluția care scoate petele de urină și elimină mirosul neplăcut al acesteia, este un produs care rezolvă permanent această problemă și este recomandat în cadrul programului BioPreferred al United States Department of Agriculture.

Urine Off este un produs ce nu doar mascheaza, ci prin compozitia sa bioenzimatică (enzime și bacterii ce descompun toate componentele urinei, în special acidul uric) elimină în totalitate și definitiv depozitele de urina.

Urine Off nu are în compoziție substanțe chimice dăunatoare pentru om, animale sau mediul inconjurator.

Urina are 3 componente majore: urea, urocromul și acidul uric. Acidul uric conține cristale de sare insolubile, ceea ce reprezintă cea mai mare provocare în eliminarea urinei din țesături sau de pe diverse suporturi. Primele 2 componente pot fi eliminate cu ajutorul agenților de curățare clasici, însa acidul uric fiind extrem de insolubil, ramane bine legat de suprafețe. După o curățare inițială cu agenți clasici, problema pare rezolvată însă doar aparent. Orice tip de umezeală va reactiva cristalele de acid uric iar mirosul va reapare, mai puternic ca niciodată. Din acest motiv, Urine Off reprezintă singura soluție viabilă și definitivă pentru eliminarea depozitelor de urină.